Újság!
Betöltés...

Lebegő ünnepi koszorú az asztal felett - DIY

Ilyen dekorációt nektek is készítenetek kell!!!
Jól belevágtam a közepébe, de igazából nem tudom magamban tartani azt az örömet, amit ennek a zöld dísznek a látványa okoz.



November utolsó hetében hirtelen elkezdett ünnepi díszbe öltözni a konyhánk. Talán 1-2 hét és az egész otthonunk karácsonyi hangulatban fog visszaköszönni ránk.

Ehhez a dekorációhoz első körben szükséged van egy fókuszpontra, ahová fel tudod akasztani az elkészült zöld koszorúdat. Úgy gondolom, hogy a többi már gyerekjáték, illetve némi koncepció és kézügyesség kérdése.

Fűszernövény szárító

Szükséges anyagok:


  1. Először rögzítsd a drótot a fűszerszárító egy általad szimpatikus pontján, majd kezdj el kisebb vegyes csokrokat készíteni, amelyeket egymás után rögzítesz (kötöző drót segítségével) a fém karikára.
  2. Fontos! A három felfüggesztési pontot előre fixáld és a növényi részek rögzítésénél folyamatosan ellenőrizd ezeket. Ha elmozdultak a helyükről, akkor mielőbb korrigáld a helyzetüket az egyensúly kialakítása érdekében. Utólag sajnos már nem tudod a helyére tolni, ugyanis a lekötözött növényi felület erre nem ad lehetőséget.
  3. Figyelj arra, hogy lehetőség szerint egyenletes vastagságban csomagold körbe a fűszerszárító íves részét.
  4. Mivel erre a típusú koszorúra elsősorban alulról és oldalról látunk rá, ezért a díszítést is e szerint érdemes megtervezni.


Díszítése:

Ha megtetszett az ötlet, de te még többet szeretnél kihozni ebből a lebegő adventi koszorúból, akkor az alábbiakban összegyűjtöttem néhány ötletet, ami biztosan az otthonod látványos elemévé fogja varázsolni ezt az egyszerű, ám annál nagyszerűbb ünnepi dekorációt.
  • LED mécsesekkel (dróttal rögzítsd) ünnepi fényeket csempészhetsz az asztalod fölé
  • A fehér vagy a piros apró virágok még ünnepibbé varázsolhatják ezt az egyszerű koszorút
  • Csillogó vagy épp natúr dekorációk ráragasztásával rögtön a stílusodnak megfelelő remekművet alkothatsz
  • Micro LED fényfüzérrel tündéri hangulatot tudsz teremteni egy szempillantás alatt. Csak tekerd rá és a koszorú felső pontján rögzítsd az elemes be/kikapcsoló egységet

Ha úgy döntöttél, hogy te is készítesz egy hasonlót, akkor ne habozz és küldj nekünk egy képet a saját lebegő ünnepi koszorúdról.




További fűszernövény szárítókat itt találsz:

Dekor&Mentha Shop vásárlás



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :