Újság!
Betöltés...

Égszínkék balkonláda összeállítás

Mint minden évben, idén is elkészült a balkonláda összeállításom.
Ebben az évben az égbolt kéksége köszön vissza ránk a terasz ládáiból, amit már most rajongva  csodálok a nap minden pillanatában.



Az elmúlt években szinte hagyománnyá vált, hogy a tavaszi balkonládák mindig valami új színvilággal öltöztetik fel a teraszunkat.
Az elképzelés általában egy aktuális trendből vagy egy jól megkomponált képből születik, amit aztán átalakítok a hazai balkonnövény kínálatra.
Mindegyik összeállítás nagy szerelem volt, mégis vannak közöttük igazi kedvencek, amelyekre majd még visszavágynék, ha nem hajtana a kíváncsiság az új és a még ki nem próbált megoldások irányába.



Egyelőre úgy tűnik, hogy az idei variáció a NAGY szerelem kategóriájába esik.
Minden reggel várom azt a pillanatot, amikor megpillanthatom az én földre pottyantott égi birodalmamat. Különleges érzés felfedezni a sok kék virág között a színárnyalatok közötti különbséget.


Következő virágok alkotják az égszínkék virágládát:

  • Világoskék Petúnia
  • Lila Ausztrálszázszorszép (Brachyscome)
  • Fehér-sötétlila Cseppecske virág (Osteospermum)
  • Kereklevelű szalmagyopár (Helichrysum)


További ötleteket itt találsz:

Kontrasztok a balkonládában
Egy ezüst-fehér balkonláda összeállítása
Vintage romantika a balkonládákban


Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél mindig frissen értesülni róluk, akkor iratkozz fel a blog oldalán vagy a Facebook oldalon a "Követés funkciónál" válaszd a "Megjelenítés elsőként" lehetőséget.
Köszönöm, ha megosztod az ismerőseiddel.





A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :