Újság!
Betöltés...

Kontrasztok a balkonládában

Idei balkonláda összeállításomban a kontrasztok dominálnak. Az ötlet alapját a mély bordó, szinte fekete színű virágok adták.



Pár héttel ezelőtt besétáltam az egyik barkácsboltba, ahol szinte a bejárattal szemben egy darab mély bordó virágú angol muskátli árválkodott. Sajnos azonos színű társakat ott már nem találtam hozzá, viszont pár nap múlva az egyik közeli kertészetben megkerültek a testvér muskátlik is.

Végül idén a balkonláda sötét bordó, szinte fekete, fehér, ezüst és halvány sárga színekből állt össze. A végeredmény pedig ugyanolyan kiegyensúlyozott és nyugalmat árasztó lett, mint a tavalyi ezüst - fehér kombináció.

 


Rövid balkonláda:
Bordó angol muskátli
Kerek levelű szalmagyopár
Olasz szalmagyopár
Halvány sárga petúnia



Hosszú balkonláda:
Fekete petúnia
Olasz szalmagyopár
Kerek levelű szalmagyopár
Fehér bakopa
Bordó angol muskátli











Ha tetszett, akkor olvass bele ezekbe is:



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :