Újság!
Betöltés...

KertTervezés - a Dekor&Mentha blog oldalán

Egy - egy izgalmas kertet felkutatni és bemutatni nektek, vagy csak egy virágágyásnak az együttes kielemzése, esetlegesen a növénytippek felvetése láthatóan több számotokra, mint egy egyszerű poszt vagy egy kép. Mert ilyenkor új ötleteket gyűjthettek a kertetekbe, amelyek később megvalósíthatóak lesznek. Abban pedig mindenki maga dönt, hogy hogyan, mikor és mi módon valósítja meg álmai kertjét.


Az elmúlt évek folyamatos blogírásai rávezettek arra, hogy az átlagosnál nyitottabb szemmel nézzem világot. Amerre járok keresem a lehetőséget, hogy izgalmas és igényes kerteket mutassak be nektek, és amit lehet megvalósítok a saját vagy barátok kertjeiben.
Ezért aztán már többször is kaptam tőletek leveleket, amelyekben kerttervek készítése felől érdeklődtek. Most pedig elérkezett a perc, amikor megszületett egy ötlet és egy erről szóló blogbejegyzés.

Az elmúlt évek során a kert, egyre fontosabb élettérré alakult az életünkben, azaz már egyre kevesebben tekintenek rá úgy, mint valami nyűgös rumlitárolásra alkalmas helyre.
Ettől függetlenül, kerttervezésre felkérni egy szakembert, hosszas  töprengés eredménye szokott lenni, amikor már érezzük, hogy valami nagyszerű is várhatna minket a terasz ajtaján túl, de nekünk, pár lépcsőfoknál megállt a tudományunk.
Ezért most elkövetkezett az a pont, amikor segítséget szeretnénk nektek adni, ehhez a döntéshez. Ugyanis egy olyan kerttervező és kertépítő csapatot sikerült találnom együttműködésre, akik tényleg feltudják mérni az igényeidet és pontosan tudják, hogy számodra milyen kert lenne az ideális. Mert nem elég egy kertet megálmodni, azt életben is kell majd tartanod, használni is szeretnéd és nem csak te, hanem a családod is. Miközben az egészen érződjön a békés nyugalom szigete vagy....De helyettetek én nem is fogalmaznám meg a tökéletes kert-érzését. Az legyen már a ti dolgotok. Járjátok végig a kertetek és gondoljátok végig mit és hogyan szeretnétek, ha igazán tudnátok a mikéntjét. MERT EGY IGAZÁN NAGYSZERŰ KERT, VAGY EGY KIS SEGÍTSÉG A NAGYSZERŰ KERT ELÉRÉSÉHEZ MINDENKINEK JÁR.

Ha úgy döntenél, hogy kerttervező / kertépítő  munkáját szeretnéd igénybe venni kerted kialakításához / átformálásához, akkor nem kell mást tenned, mint hogy

elküldöd üzenetben (oldalsáv):
Neved + Telefonszámod

és mi pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.


Utána pedig már csak rajtad múlik, hogy létrejön-e az álomkerted. 
Kívánok neked sok - sok kerti sétát, töprengést, majd egy jó adag ötletelést ezzel a szuper kerttervező / kertépítő csapattal.


Szeretnénk kérni, hogy az ebben a posztban megjelent fotókat engedélyünk nélkül máshol ne használd!A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :