Újság!
Betöltés...

ÚJDONSÁGOK! - Dekor&Mentha Exkluzív Tulipán Kollekciók 2.0

Különleges tulipán kollekciókat állítottam össze azok számára, akik szeretik az izgalmas színeket és formákat már a tavaszi kertekben is. Akik a fehérben is szeretnek látni egy kis cirmosat, vagy épp a mély színek harmóniájában lelik meg az örömüket.

Az idei Dekor&Mentha Exkluzív Tulipán Kollekciók sokkal szélesebb színskálát járnak be, mint az előző évben készültek. Ezeket természetesen a tőletek kapott visszajelzések alapján alakítottam ilyen világosra vagy sötétre, és gyúrtam át kicsit a Dekor&Mentha stílussal.

Én valahogy ilyennek képzelem a jövő évi tavaszi virágágyásokat, sok - sok nárcisszal és díszhagymával körítve, ami így tökéletes harmóniát áraszt majd magából.
Remélem, hogy a ti tetszéseteket is elnyeri.

Mivel a virághagyma rendelés pár hét múlva (szeptember 30.) befejeződik, ezért ha megtetszik valamelyik összeállítás, akkor minél előbb add le a rendelésed, hogy még szép és minőségi virághagymákat tudjunk neked küldeni és a különleges összeállítás valamelyikével várhasd a tavaszt akár a kertedben, vagy a teraszodon a cserépkertben.
Részleteket az Exkluzív Tulipán Kollekciókról a Dekor&Mentha Shop
oldalán találod.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :