Újság!
Betöltés...

Vidéki kert - Csak egyszerűen!

Ma egy idillikus vidéki kertbe invitállak Benneteket,
ahol a vetemények és a virágok is jól megférnek egymás mellett.Ebben a kertben - ahol a virágok tömött sorokban büszkén magasodnak az ég felé, illetve az ágyások a hónapokkal együtt változtatják színeiket -, egy hagyományos angol vidéki kertet láthatunk. Bár nincsen benne semmi nagy csinnadratta, úgy gondolom, hogy ez mégis minden részletében egy ideális kert. Ami akár nálunk is megállná a helyét.

A kert közepén végig húzódó hosszú virágágy az évszakokkal együtt változtatja színeit és virágkínálatát, miközben a veteményeskert párhuzamos sorai, szinte szövetmintaként jelennek meg a kert vásznán. A smaragdzöld gyep, ami körbeöleli mindezt, egyszerűvé és könnyen szerethetővé teszi ezt a kertet.  Forrás


Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél mindig frissen értesülni róluk, akkor iratkozz fel a blog oldalán vagy a Facebook oldalon a "Követés funkciónál" válaszd a  "Megjelenítés elsőként" lehetőséget.
Köszönöm, ha megosztod az ismerőseiddel.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :