Újság!
Betöltés...

30 friss ötlet erkélyekhez / balkonokhoz

Egy erkély esetében is jól átgondolt ötletekre van szükség ahhoz, hogy használható zöld területet nyerjenek vele a tulajdonosok.


Most, hogy már szinte túl vagyunk a tél nagy részén, belefoghatunk a tavaszi tervezgetésbe az erkélyeken és a balkonokon is.

A legfrissebb fotók alapján elmondható, hogy fontos szempont a minimális térben maximálisan kihasználható kényelem. A növények felkerültek a falakra, erkélykorlátokra és csak néhányat találni a földön, cserépbe elhelyezve. Végre ez a kis helység is kezdi megtalálni a zöld szoba jellegét. Ne legyen túlzsúfolt, hanem inkább a kényelmet szolgálja, ahol jólesik elfogyasztani egy csésze kávét, elolvasni egy könyvet vagy csak beszélgetni este a barátokkal.

A bútorok tekintetében néhol csak egy szék, de van ahol már egy korlátra szerelt asztal is megjelenik. Egy nagyon kedves ismerősömnek (bár belvárosban lakik) nagy álma, hogy nyári estéken kinn alhasson az erkélyén. Erre is találni itt ötleteket, ami sok esetben egy méretre készített bútort jelenthet. Ilyen esetekben jól jöhet a vízálló párna, amit nem kell minden alkalommal ki és becipelni a lakásba.

Izgalmas elemek még a különböző kültéri lámpák megjelenései az erkélyeken, amelyek szinte csábítanak az esti használatra.

Gyertek válasszatok és már most tervezzétek meg a nyári pihenőtöket!




























Képek forrása

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :