Újság!
Betöltés...

Élő bútorok és más csodák egy faszobrásztól

Azt soha senki nem tudja megmondani utólag, hogy az egyszerű, de mégis zseniális ötletek hogyan születnek. Szerintem így lehet ezzel Peter Cook is, aki 1986- ban úgy határozott, hogy kertjében bútorokat fog nevelni. Igen különös ötlet, de mégis fantasztikus az eredmény. Mostanra már mestere lett a faformázásnak.


Figyelemre méltó műve a fent látható szék, amely ideális kerti pihenőként funkciónál jelenleg is. Egy ilyen komolyabb méreteket öltő alkotás akár 7 - 8 évet is igénybe vesz, mire elkészül, de a művész szemmel láthatólag élvezi ezt a fajta törődést, ami karózással, drótozással jár jó ideig. Némelyik növény örökre a kertjében marad és szoborként díszíti azt, míg a többség ha eléri a kívánt formát, izgalmas lakberendezési tárgyként éli tovább az életét.





A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :