Újság!
Betöltés...

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás - JÁTÉK a Dekor&Mentha bloggal

Itt az új év, és egy izgalmas és új kiállításra invitállak benneteket.
2020. január 17 és 19. között
Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás
lesz a budapesti BOK (volt SYMA) csarnokban.



Fürdőszoba és wellness terület az, ahol a növények igazán jól érezhetik magukat, ha megtaláljuk számukra az ideális helyet. Ezért természetesen a színpadi előadók között a Dekor&Mentha-t is felfedezhetitek és cserébe valami igazán különleges fürdőszobai dekorációval készülők a kiállításra látogatók számára. Amit majd akár saját magad is elkészíthetsz otthon.

A Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon remek ötleteket találhattok arra, hogy miként alakítsátok ki vagy építsétek át a fürdőszobátok aszerint, hogy az a következő tíz évben kényelmes és praktikus részlete legyen az otthonotoknak.

Ha pedig szeretnétek NYERNI 2x2db belépőjegyet, akkor csak annyi a dolgotok, hogy a FACEBOOK poszt KOMMENTJÉBEN 2020. január 14-ig megírjátok mi a kedvenc fürdőszoba kiegészítőtök.

Na de miről fog szólni ez a kiállítás?


2020. január 17-19. közöttBudapesten, a BOK (SYMA) csarnokban a jövő évi trendek mellett számos egyedi, Magyarországon eddig még nem látott innovációt is bemutatnak majd a gyártók, akiknek jóvoltából a legújabb fürdőszoba- illetve otthoni wellness-fejlesztéseket ismerheti meg a közönség.

Egy fürdőszoba lehet új vagy régi, kicsi vagy nagy, hagyományos vagy formabontó, költséghatékony vagy luxus. Amiben az otthoni komfortérzetünk érdekében nem szabad kompromisszumot kötni, az a gondos tervezés és tájékozódás.

Mivel fürdőszobát jellemzően tíz évre, vagy még hosszabb időre építünk minden szempontot mérlegelnünk kell ahhoz, hogy a helyiség méretétől függetlenül eleget tegyen igényeinknek. Olyan tulajdonságok finomra hangolásával, mint a stílus, a minőség, a praktikum, a kényelem, az innováció és az időtállóság.

További jó hír, hogy a Lakberendezők Országos Szövetsége, a Magyar Építész Kamara, illetve a Magyar Építőművészek Szövetségeáltal támogatott kiállítás a fürdőszoba brandek többségét kész fürdőszobai megoldásokban és enteriőrökben mutatja meg. Így az érdeklődők nem csupán prospektusok lapozgatásával kaphatnak képet arról, hogyan nézhetne ki álmaik fürdőszobája.

A legújabb fürdőszoba-megoldások bemutatása mellett a szervezők azt is célul tűzték ki, hogy megmutassák a közönségnek, hogy az otthoni wellness többé már nem csak egy álom, luxuskivitelben: masszázsmedencék, gőzkabinok, szaunák, sószobák egyre szélesedő kínálatából alakíthatjuk saját pihenő oázisunkat, otthon vagy a nyaralónkban.

A szakértők, lakberendezők, a gyártók és forgalmazók a legújabb trendekkel, látványos, izgalmas programokkal, bemutatókkal, tanácsadással várják az érdeklődőket 2020. január 17-19. között Budapesten, a BOK (volt SYMA) csarnokban.

Bővebb információ: https://www.homeinfo.hu/furdoszoba-kiallitas/

NYEREMÉNY:

2x2 db, egyszeri belépésre jogosító belépőjegy, 2020. január 17-19. között megrendezésre kerülő Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra.

JÁTÉK NYERTESEI:

A játék végére (2020.01.14) helyesen beérkezett kommentek beküldői közül, 2 db nyertest sorsolunk ki, akik két-két darab napijegyet nyernek a 2020.01.17-2020.01.19. között, Budapesten a BOK (volt SYMA) csarnokban megrendezésre kerülő Fürdőszoba és Otthoni Wellness kiállításra.

A Játék nyerteseit a http://socialwinner.besocial.hu/-n található alkalmazással sorsoljuk ki a helyes választ leadók közül.

Nyertes értesítése, nyeremény átadása:

A nyerteseket a Dekor&Mentha Facebook oldalán fogjuk közzétenni 2020.01.15-án 08:00 órakor. A nyilvánosságra hozatal során a nyertes játékos Facebook profiljának neve jelenik meg. A nyerteseknek az Értesítést követően két napon belül jelentkezniük kell a nyeremény átvételéért a Dekor&Mentha Facebook oldalnak írt privát üzenetben. Amennyiben a nyertes Játékos az értesítésre a két napos határidőn belül nem reagál, úgy a Nyereményre a továbbiakban nem jogosult.


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :