Újság!
Betöltés...

Rozmaring szalvétagyűrűk

Mindig kevés volt az otthon termelt rozmaring, de idén tavasszal óriási tövet vásároltam egy kertész bácsitól. Azt állította, hogy az előző rozmaringjaimmal ellentétben, ez biztosan fagyálló lesz. Ami miatt hittem neki, az a növény látványa volt. Látszott, hogy nem most hozták ki az üvegházból és az a tipikus mű ragyogás sem jellemezte. Egyelőre hatalmas bokorrá nőtte magát, de most lesz a mindent eldöntő első tele!!!


A főzés biztos nem fogja lekopaszítani a rozmaring bokromat, ezért amikor megtaláltam ezt a képet, rögtön tudtam, hogy milyen ünnepi dekoráció fogja díszíteni a karácsonyi asztalunkat.

Szükséges kellékek:
  • Hosszú rozmaring ágak
  • Vékony kötöződrót
  • Spárga
Bár a képen inkább őszi ünnepi dekorációként szerepel, véleményem szerint a rozmaring elengedhetetlen része a karácsonynak, és nem csak a főzés területén.
További fotókat itt találsz: Spoon Fork Bacon

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :