Újság!
Betöltés...

Ünnepi pillanatok a Dekor&Mentha kertben

A karácsony mindig is a kedvenc ünnepeim közé tartozott. Szerintem erre az ünnepre nem lehet elég hamar készülni és hangolódni. Szebbé teszi azokat a rohanós és őrült hétköznapokat, amelyeket máskülönben észre sem vennénk.


Balkonláda egy gyors ünnepi tunning az év bármelyik időszakában

Idén úgy döntöttem, hogy a karácsonyi ünnepi pillanatok már a kertünkben fognak elkezdődni. A kapunkon belépve végigsétálunk az előkerten és már megérezzük az otthon hangulatát.

Talán így leírva egyszerűen hangzik, de ez korántsem volt az. Ugyanis a kertünk ősz közeledtével és sajnos (az én szememmel) még talán mindig inkább hasonlít egy ásatás helyszínére, mintsem egy hangulatos és szépen rendezett, tervezett kertre.
Ám ami késik nem múlik, szép lassan kertünk is formát fog ölteni, és erről terveim szerint itt a blogon olvashattok majd. 

Ajtódísszel csodákat művelhetsz

A jelenlegi karácsonyi hangulatot erőteljesen meghatározza a Dekor&Mentha műhely piros ajtaja. Naná, hogy tudatos választás volt! 
Ez egy fókuszpont lesz a hátsókertben. Ezért is kellett ez az izgalmas és meleg piros szín, ami ünnepek alkalmával kecsességet és bájt kölcsönöz a hátra tervezett hangulatos zöld szobának. 


A kert minden lehetséges szegletét igyekeztem rendbe rakni, kitakarítani és ünnepi hangulattal megtölteni. A következő képek ezekről az apró részletekről szólnak. 

Főként a bejárat környékét sikerült rendezett formába öltenem. A többi pedig marad jövőre...


Néhány tipp:
  1. Balkonláda egy gyors ünnepi tunning az év bármelyik időszakában
  2. Ajtódísszel csodákat művelhetsz
  3. Egy kis asztal néhány terméssel és dísszel különleges meglepetéseket tartogathat a hozzánk érkezőknek

Van itt még munka bőven, de addig is ünnepeljünk és tegyünk meg mindent kertünk ünnepi hangulatáért.











A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :