Újság!
Betöltés...

Dekor ötletek Szilveszterre - DIY (Csináld Magad)

Ha te szervezed idén a szilveszteri bulit, vagy szívesen besegítenél a házigazdának, akkor itt van néhány, még akár a mai nap is előkészíthető party ötlet. Mivel mindegyik könnyen és gyorsan kivitelezhető, ezért érdemes az anyagbeszerzésre még a mai nap ráfordítani az időt.

Csillogó talpú poharak

Arany vagy ezüst talpú poharak mindig jól mutatnak az ünnepi asztalon, így akár az év többi nagy eseményén is felszolgálhatod benne a család kedvenc borát. Elkészítésének menetét ezen az oldalon találod: Momtastic

Színes felhő

Tarka léggömb-mennyezettel nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtt vendégeket is el lehet kápráztatni. Ha kíváncsi vagy arra, hogy hogyan készül egy sűrű tömött léggömb felhő, akkor itt megtalálod a trükköt: Want&Wishes

(Ha nagy felületet szeretnél befedni, akkor érdemes egy héliumos tartályt bérelni valamelyik léggömb dekorációs cégtől.)

Már csak 10 másodperc az ÉVBŐL!

Tíz doboz az utolsó, éjfél előtti 10 másodpercre!

Időben add vendégeid kezébe ezeket a dobozokat és ha meghallják a rájuk eső másodperceket, akkor konfetti záporral dobhatják fel az év utolsó pillanatait.

Ez egy zseniálisan jó ötlet, de előtte kérlek tekerd fel a kedvenc szőnyegedet, mert még júniusban is találni fogsz benne szilveszteri emlékeket. Részletesebb leírásért és fotókért kattints az alábbi címre: Carolyn's Homework

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :