Újság!
Betöltés...

Karácsonyi hangulat faágakból!

Ha te is nyitott vagy a különleges karácsonyfa megoldásokra, akkor ezt Neked találták ki.


Igaz illata nincsen, de cserébe olyan hangulattal kápráztathat el minket estéről estére, hogy szerintem lazán veri a mezőnyt műfenyő kategóriában. Tetszik benne az anyagok természetessége, és a különleges dekorációból adódó csillogás nélküli karácsonyi hangulata. 
Az ágak végeit nem vágták, hanem törték és mindezt talán azért, hogy a fa anyagának egyszerűségével kápráztasson el minket. Alkotója nem törekedett a párhuzamos vonalakra, amitől nekem még jobban tetszik ez az egész csillagfényes - pomponos - gallyas karácsonyi hangulat.


Forrás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :