Újság!
Betöltés...

Kerti tárgyak, amelyekért érdemes MEGŐRÜLNI!

Ha kertészkedés a kedvenc foglalatosságod, akkor vannak tárgyak amelyek Rád különlegesen csábító hatással bírhatnak. Míg más számára ezek csak haszontalan holmik, addig egy hobbikertésznek álmai netovábbjai lehetnek!


Hát összegyűjtöttem pár érdekes darabot, amiért érdemes MEGŐRÜLNI!!!

Rögtön egy csodapaddal kezdem!
Két szépséges betonkaspó tartja talpon ezt a gyönyörű padot, miközben két kisebb fát ültettek az edényekbe. Szerintem rögtön stílust ad a térnek.


Fűszerkert a falon!
A zöldfalak hozták divatba, amire igényt tartanának a háziasszonyok is a konyhában.
Sajnos itthon még egy olyan egyszerű ötlettel sem találkoztam, ami a megfizethető kategóriába esne.
Ez pedig igen nagy kár!


Gömbfüzérek
Szerencsére kertünket igyekszünk már nem csak a nappalokra korlátozni. Mivel egy kertnek nem kell teljes fényben ragyognia az éjszakában, ezért ezek a napelemes lámpafüzérek sejtelmes fényükkel tökéletes hangulatot tudnak teremteni.Csillárok!
És igen már a kertben is eljött a csillárok ideje.
Az elmúlt évek "Költözz a kertbe" vagy "Zöld nappali" mozgalmai a különböző lakberendezési tárgyakat kertbaráttá alakították.
Nagy kedvencem ez a NAPELEMES CSILLÁR

vagy a TEAMÉCSES CSILLÁR


Retro csipesz!
Komolyan, nekem tetszik és többet nem tudom ragozni. :)


Sigmafocus, a falra szerelt grillező
Ez a grillező igazán szép látvány, miközben egy terasz  vagy erkélytulajdonos számára még praktikus is a tárolás terén.


Mindig kell egy kakukk tojás,
és ez a lángoló fahasáb pedig viszi a prímet ebben a nagy hőségben, ráadásul ötletben annál nagyszerűbb. Időjárástól függően 3 - 4 óra az égési ideje.


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :