Újság!
Betöltés...

Zöldtető minden variációra

Talán Szemiramisszal és Függőkertjével kezdődhetett minden, majd a mai kor embere úgy gondolta, hogy a világ hét csodájának egyikét hétköznapi kert elemmé alakítja a közvetlen környezetében.
Ami Szemiramisznak csoda volt, az nekünk már csak egy esztétikus és környezetbarát megoldás az otthonunk szépítésére.

Egy sportáruház teteje Tokióban.

Különlegesebbnél különlegesebb megoldások születtek felhőkarcolók közé rejtve, vagy kecskékkel lelegeltetett háztető formájában. Ki - ki döntse el maga, hogy melyik mellett teszi le a voksát, és ugrik neki már jövő héten a garázs, a fészer vagy akár a kukatároló kizöldítésének.


Chicago- i városháza. 

Németország 

Orvosi rendelő Washinton államban. 

Múzeum Franciaországban. 

Wellness hotel Austriában. 

Kanada

Hobbit ház a Gyűrűk ura című regényből.


Ha Nektek már van hasonló zöldtető megoldásotok a kertben, akkor várom fotóitokat a blog e-mail címére: dekoresmentha@gmail.com

Ha tetszett, akkor olvass bele ezekbe is:
Függőleges zöld kertek szerte a világon
Zöld mezőt a tetőkre
Tetőfarm Brooklyn- ban

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :