Újság!
Betöltés...

Fotópályázat levendula-függőknek!

Sok-sok évvel ezelőtt, amikor első levendula bokraimat elültettem, néhányan csodálkozva nézték ügyködésemet. Vajon mit keres egy ilyen furán fűszeres, nagymamákat idéző növény az én rózsakertemben? A válaszom csak ennyi volt: Mert szép a színe, formálható, és a rózsák ideális kísérőnövénye. Később pedig kiderült, hogy a nyár esti locsolások alkalmával fantasztikus illatot áraszt magából. Azóta pedig nélkülözhetetlen társam a kertben.

Ha Ti is hasonlóan éreztek, akkor érdemes csatlakoznotok Krisztina levendulás játékához:



"Immáron második alkalommal csábítalak fotózásra Titeket, melynek címe Pózolj levendulával! A tavalyi sikeres debütálás után, idén kedves barátaimat és partnereimet kértem fel díjazásra és zsűrizésre, természetesen ők szintén mind levendularajongók.

Ha szereted a levendulát, akkor itt a helyed. Nem csak szép emlék lehet az a bizonyos fotó, de most díjazzuk is.

Képzeljétek a múlt nyáron olyan emberek is fényképezőgép elé álltak, akik nem nagyon szeretik, ha fotózzák őket. Viszont a levendulát kedvelik, legyen az szárított csokor formájában, vagy kivirágozva a mezőn, kertben. Idén több kategóriát készítettünk, pózolhattok egyedül, a családdal illetve létrejött a legkreatívabb kategória. Egy valami úgysem fog hiányozni a képekről, a levendula. Ügyeltünk arra, hogy a beküldési határidőbe beleessen a kedvelt Tihanyi Levendulafesztivál időpontja (2013. jún. 22-23.) Pont azért, hogy akár ott tudjatok pózolni a tihanyi levendulamezőn. Tavaly erre szintén volt példa, és arra is, hogy urak álltak kamera elé, nem csak hölgyek. De beleesik még a Hőgyészi Levendulaszüret (2013. jún. 29.) és a Levendulahetek Pannonhalmán (2013. jún. 28-tól) is.

Végezetül, de nem utolsó sorban, mivel a döntés sosem könnyű a sok szép és kedves fotók közül, ezért a díjak kiosztásában zsűri fog segíteni. A díjak természetesen csupa levendulásak, melyet támogatóim ajánlottak fel.

Akkor nincs más hátra, mint, hogy kinézzétek a helyet, fotót készíttetni és elküldeni nekünk. Arra mindenképpen ügyeljetek, hogy a szép arcotok és a mosolyotok feltétlenül látszódjon a képen! Mi már nagyon kíváncsik vagyunk."
A játék további részleteit itt találjátok:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :