Újság!
Betöltés...

Egyedi üvegtárgyak

A fotós szakmában jártas olvasóknak nem kell bemutatni Varga Gábor Ákos fotóművészt, aki számos kiállításon bizonyította már, hogy ért a mesterségéhez. Újabban viszont kicsit elkalandozott eredeti szakmájától és az üvegművesség egyik speciális ágában próbálgatja művészi vénáját.


Hogyan lesz egy fotósból üvegműves? Gábor még főiskolai hallgatóként kapott egy francia ösztöndíjat és az ott töltött idő alatt ismerkedett meg az üvegrogyasztással. Szerelem volt ez rögtön, de Magyarországra visszatérve természetesen eredeti szakmájában próbált érvényesülni, ezért kevés ideje maradt erre a hobbira. Néhány éve sk. csinált egy saját kemencét és feleségével együtt újra belevetették magukat a „rogyasztásba”.

Egyelőre tanulgatják a fortélyokat, tapasztalgatják az anyag tulajdonságait, keverik a különböző típusú üvegeket, de már számos említésre méltó munkát letettek az asztalra.

Apropó asztal. Ákos másik hobbija a régi bútorok felújítása, amihez most már a rogyasztott technológiával készült üvegeit is felhasználja. Így készültek el rusztikus stílusú, üveglappal kombinált egyedi asztalai, melyek abszolút illeszkednek akár a romantikus falusi, akár a modern lakásbelsőkbe. Igazán egyedi, megismételhetetlen darabok, melyek egyéni rendelésre készülnek. Itt az ideje, hogy mindenki beszerezzen belőlük egyet!




Fotók forrása: Üvegrogyasztás

Még több lakberendezés, építkezés és kert a www.otthonteremto.hu-n

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :