Újság!
Betöltés...

Valentin Ajándék Piac: Tulipános Kata

Szeretem, ha egy régi tárgy, minta és anyag új formát ölthet a jelenemben. Katalinnál a népi minták festett formában köszönnek vissza a bútorokon, most pedig ezeken a tulipános szíveken. Olyan mintákat fest, amelyeket talán már gyerekkorunk óta igen jól ismerünk, mégis találsz bennük valami újat és különlegeset, ami miatt jelen életünkben is megállják a helyüket.

Tulipános Kata


Isten hozott !

Cz.Budai Katalin festett bútor-készítő népi iparművész vagyok.
Napjaimat népi bútorok festésével töltöm a csodaszép Bakonyban.
Díszítő-festéskor a régi mintavilágot ötvözöm a saját kézjegyemmel.

A magyarság egyik legkedveltebb jelképe a tulipán volt, a menyasszonyi ládákon is tulipánnal fejezték ki a női élet különböző állomásait, így mintáim közt ő a főszereplő.
Valentin nap alkalmából készített szívtáblákat fogadjátok sok szeretettel.

Ha meg szeretnéd rendelni, akkor látogass el a Piac oldalára:
Valentin Ajándék Piac

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :