Újság!
Betöltés...

Egy JÁTÉK és a CSIKOS lekvár!

Gondoltál már arra, hogy micsoda izgalmas ízek keverednének a kertedben található változatos gyümölcs és fűszer kínálatból, ha a fantáziádnak zöld utat adnál? Kocsis Bálint, aki egy balatoni szálloda séfje, egy évvel ezelőtt úgy döntött, hogy lekváros üvegeibe a csodát zárja be, amivel lehetetlenség betelni.
A CSIKOS lekvárcsalád minden üvege valami igazán különleges kincset rejt magába a természetből. Olyan íz és illat kombinációkat, amelyek mellett lehetetlenség közömbösen elmenni, miközben egészséges táplálkozásra invitál. Sőt, mialatt kóstolod, máris azon jár az eszed, hogy milyen ételekkel kombinálva próbálhatnád még ki. Mert ezek a csíkos üvegek nem csak egyszeri alkalomra szólítanak meg.


A CSIKOS lekvárcsalád által Valentin napra felajánlott 1 db női szett, két különleges lekvárt rejt. Az egyikben körte keveredik egy kis bourbon vaníliával és ettől olyan kellemes íze lesz, hogy addig kanalazod, amíg ki nem ürül az üveg, míg a másikban csereszenye lekvárt fűszereztek 5 féle virágszirommal, ami kitágítja az étkezésről alkotott elképzeléseidet.

Ahhoz, hogy ez nem csak egy finom, hanem egy jól használható és praktikus ajándék legyen, ráadásként receptajánlatot is találunk benne.
Ha megszeretnéd nyerni ezt a díszdobozos CSIKOS csomagot, akkor a következő 2 dolgot most gyorsan csináld meg:
  1. Kedveld a CSIKOS lekvár és a Dekor&Mentha blog Facebook oldalát!
  2. Írd le és küldd el a blog e-mail címére a "A világ szép és színes" című CSIKOS kisfilm reklámszövegét!
(Itt megtalálod!)


Duplán veszel részt a sorsoláson, ha:
  1. kedveled és megosztod a hírt közvetlenül a Dekor&Mentha blog oldalán. 
(Klikk IDE!)

E-mail cím: dekoresmentha[at]gmail.com
     A JÁTÉK 2013. február 16. (szombat) 21 óráig tart. Utána sorsolás!
A nyereményt csak magyarországi címre tudom postázni.A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :