Újság!
Betöltés...

Mini üvegházakat a kiskertekbe is!

Szeretem azokat az ötleteket, amelyek alkalmazkodnak a hétköznapi emberek igényeihez.


Egy csodás üvegház sokunk álmaiban szerepel, ahol elsősorban a növény szeretetünket, és akár a dekorációk iránti rajongásunkat is ki tudjuk élni. Mégis sokszor kényszerülünk kompromisszumokra. A most összegyűjtött képeken olyan növényház ötleteket szeretnék nektek adni, amelyek kis helyen és talán kisebb pénztárcából is megvalósíthatóak. 

Minden esetben a ház falához építették, ami elég meleget biztosít a növények számára még a téli időszakokban is. A keskeny kivitelezés pedig kifejezetten hasznos megoldás lehet a kiskert tulajdonosoknak.

Forrás

Forrás

Forrás

Forrás

Forrás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :