Újság!
Betöltés...

Hurrááá!!! Újra kertelek!

Tudom nem tűnik túl ésszerű ötletnek egy évben kétszer felpakolni a családot és költözni, de úgy érzem, most ez utóbbi egy jó döntés volt az egész családra nézve. Végre az idáig raktárban tárolt bútoraink is megérkeztek, és apukámék pincéjében is ürülnek a lomjaink.


Ha arra gyanakodnátok, hogy mi nyertük meg a legutóbbi lottó nyereményt, akkor ki kell hogy ábrándítsalak benneteket, ám egy kertes-bérlést sikerült megoldanunk.

Amikor minimális időm engedi, kiszaladok a teraszra, hogy magamba szippantsam az őszi kert illatát és a fényeket. Így aztán a dobozok-hegyek és "Tóték-feeling" ide vagy oda én egyre jobban érzem magam.

Milyen csodákat találtam itt?
Kis kapuval elkerített veteményes, ahol a fügebokor adja az alaphangulatot, finom érett fügével. A gaz mennyiséget elnézve lesz tavasszal munka bőven.

Komposztálókat is találni, így most már nem fog gondot jelenteni a fűnyesedék és az őszi avar.

Késő őszi termések.





















A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :