Újság!
Betöltés...

Ajándékozz ötletesen szeretteidnek!

Ha néha úgy gondolom, hogy túl sok szabadidőm van, akkor rögtön beindul a fantáziám, és egyik ötletet ontom a másik után. Ebből persze sokszor szelektálnom kell, mert egy nap 24 órából áll, és az alvást nem engedi a szervezetem elhanyagolni. De most egy olyan ötlet pattant ki a fejemből, amit nem engedhettem elveszni némi alváshiány miatt. (Valahogy megoldom. ;)) )

Bár blogom kerttémáról szól elsősorban, de az elmúlt években annyi kreatív emberrel vagy azok internetes oldalával találkoztam, hogy úgy gondoltam egy kupacba gyűjtöm őket a saját szám íze szerint, és ha nektek is tetszik a válogatás, akkor közvetlenül tőlük, ötletes ajándékokkal lepjétek meg a szeretteiteket az elkövetkező ünnepek alkalmával.

Így született meg az Ajándék Piac Facebook oldal, ami terveim szerint csak az első állomás lesz.
Ha tetszik kedveljétek az oldalt és látogassátok minden nap az ünnepi készülődés jegyében!
  
Ajándék ötleteim hétről - hétre bővülnek az oldalon.
Ezzel kapcsolatban ide tudsz nekem e-mail- t küldeni:

dekoresmentha@gmail.com


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :