Újság!
Betöltés...

Designotthonok: Garázsból lett lakás

A tulajdonosai vendégházat alakítottak ki a garázs tetején álló, eredetileg műhelyként funkcionáló épületből.


Magyar viszonylatok között egy kisebb családi háznak is remekül megfelelne ez a vendégház, melyet a seattle-i SHED Architecture & Design csapata tervezett meg és újított fel a tulajdonosok felkérésére. A helytakarékos megoldásokat érdemes végigböngészni, hiszen nálunk – ahol a házak/lakások többségében – a helyből mindig kevés van, remek ötletekkel szolgálhatnak.

A tető és az oldalfalak találkozása alatt végig könyvespolcokat alakítottak ki, szintén remek tárolóhely.


Bár a tér nem túl tágas, rengeteg tárolóhelyet sikerült kialakítani. A nappali és a konyha egy térbe került. A konyha egyik falát teljes egészében egy beépített szekrény foglalja el, ami egyúttal a lépcsőteret és a fürdőszobát is elválasztja a nappalitól. Külön érdekesség, hogy a „hálószoba” helytakarékosságból a tető alá került, de a nappali felé nyitott.Az épület aljában megmaradt a garázs, tulajdonképpen ennek tetejére épült az új apartman.


Forrás

Erről még több fotó a www.otthonteremto.hu-n

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :