Újság!
Betöltés...

Az étel nem játék!

Sokszor hallottuk ezt gyerekkorunkban, pedig mennyivel jobban esett volna egy ilyen tányérból elfogyasztani a zöldségeket.


Boguslaw Sliwiński lengyel designer megteremtette a játékos étkezés lehetőségét, ugyanakkor a felhasználónak is teret enged ötletei megvalósításához. Tányérjai alapmintáira bárki megalkothatja saját műveit –amiket aztán el is fogyaszthat. Az 20,5 illetve 26 cm átmérővel gyártott tányérok mintái számos témakörből válogatnak. Az egyik legizgalmasabb a szállítással foglalkozó sorozat, ahol különféle közlekedési eszközök, vonat, teherautó, hajó, daru, helikopter vagy éppen targonca sablonos vonalai adják az alapot. A leginkább alkotásra és kreativitásunk kiélésére buzdító pedig a női fej, ahol a hajat kell kialakítanunk.


Forrás: bsliwinski.com

Erről még több fotó a www.otthonteremto.hu-n

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :