Újság!
Betöltés...

Keressük az ÉV HŰSÍTŐ KERTJÉT!


Játékra és fotózásra csábít az Antikolt Táblakép
 és a Dekor&Mentha blog.


Fotózd le és mutasd meg kerted vagy teraszod hűsítő forrását, ami lehet akár csobogó, zuhany, hurkás medence vagy profi úszótó, de akár egy idilli vizeskancsóval és egy csodás kék ágyással is versenybe szállhatsz. Bármivel, ami úgy gondolod, hogy a nyári melegben kellemessé teheti a kerti létet. A lényeg, hogy mutasd meg nekünk kerted forrását, ami feltölt Téged és hűsítően kellemes élményekkel vár a mindennapokban a teraszodon, az erkélyeden vagy a kertedben.



















Ezért most olyan kertfotókat várunk, amitől testünkön érezzük a csobbanást, arcunkon a víz fröccsenését, és minden szippantással a vízpart virágainak illatát.
   

Játék feltételei:
  1. Küldj egy fotót kerted hűsítő forrásáról a blog e-mail címére: dekoresmentha[at]gmail.com
  2. Kedveld az Antikolt Táblaképet és Dekor&Mentha blogot a Facebook oldalon.

A fotókat 2012. augusztus 11. 24 óráig várjuk a dekoresmentha[at]gmail.com e-mail címre, amelyeket aztán feltöltök a Dekor&Mentha blog Facebook oldalára.


Gyűjts minél több voksot augusztus 12. és 27. között este 8 óráig, amire barátaidat is ösztönözheted!!!

A legtöbb szavazatot begyűjtött fotó tulajdonosa nyeri meg az Antikolt Táblakép által felajánlott 2db 20 x 25cm illetve 1db 25 x 30 cm-es  csak erre a játékra készített csodás mediterrán képeket, amelyek otthonod vagy kerted díszei lehetnek.

Fotózásra felkészülni és irány a kert!



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

2 megjegyzés :

Olgis írta...

Hol lehet megtekinteni a képeket és szavazni?üdv,olgi néni.

Borbás Ági írta...

Vasárnap délelőtt a Dekor&Mentha Facebook oldalán létrehozok egy albumot erre a célra. Ezt jelezni fogom Nektek a blogon is, ha már meg van. :))