Újság!
Betöltés...

Iparművészet: Charlene Mullen textiljei

Charlene Mullen hímzett párnái csodásan mutatnak bármely környezetben.Egy kicsit mókás, egy kicsit komoly, de mindenképpen elbűvölő az a mintarendszer, amellyel az angol Charlene Mullen a textiljeit dekorálja. A hagyományos technikákat vegyíti a modern designnal, minden darabja egyedi és eredeti. Párnái kézzel készülnek, négy különböző hímzési technikát használva. A textilekre álmodott fekete „rajzaihoz” a naiv tetoválásokból, a svájci papírvágásból, a blackwork munkákból, geometriai mintákból meríti az ihletet. A klasszikus londoni témai mellett a népi vonal az egyik kedvence, amiben – ha nagyon akarjuk – akár magyaros motívumokat is felfedezhetünk.Forrás
Még több lakberendezés, építkezés és kert a www.otthonteremto.hu -n


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :