Újság!
Betöltés...

Karácsonyi ajándék ötletek romantikus kertészeknek

A kertjeikért rajongó svéd hölgyek tudják, hogyan kell nagyot álmodni és azokat az álmokat megvalósítani.  
Talán a kert szeretete és az igény, hogy még kedvenc növényei gyomlálása közben is nőnek érezze magát, indíthatta el ezt a nagyszerű vállalkozást.


Petra Maison, akinek szenvedélye a kertészkedés és a design, két évvel ezelőtt gondolt egyet és megtervezett egy nem csak praktikus, hanem nők szemének és ízlésének kedves kertészeti ruhadarabot, egy kertésznadrágot. Ez a funkcionalitást és a nőies megjelenést ötvöző kertésznadrág gyors sikert aratott, amit újabb és újabb kerti ruházati kiegészítők követtek. Egyik nőiesebb és romantikusabb, mint a másik: rövid vagy magasított kötények, gumicsizmák, stílusos kesztyűk akár gyomláláshoz, akár metszéshez, vagy bármilyen más kertészeti munkához, esős időben pedig egy vízálló ruházat is megoldja egy lelkes hobbikertész gondját.

Gondolva arra, hogy a nők igen csak szeretik váltogatni ruhatáruk színösszeállítását, csak a nadrágok 4 fajta anyagválasztékban kaphatók (sötétbordó - rózsás, bézs - szolíd virágmintás, drapp - rózsás, country kék csíkos-apró rózsákkal). De az anyagválaszték csak az alapja a kollekciónak. Mert mit is tud voltaképp egy profi kertész nadrág? Először is pamutból van, hatalmas dupla zsebekkel van ellátva - amiket akár a Kisvakond is megirigyelne -, lecsatolható mobiltartó és térdeplő párnáknak kialakított zsebek teszik még kényelmesebbé a kertészkedést.

Végignézve a honlapjukat, igazat adtam a kollekció kitalálójának, mert ahogy mi nők a magas sarkú cipőtől vagy egy jobb táskától magabiztosabbnak érezzük magunkat az utcán, úgy egy ilyen kerti ruházat biztosan több lendületet ad a legnehezebb kerti munkák idején is.










Forrás: itt és itt


Ha tetszett, akkor olvass bele ezekbe is:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :