Újság!
Betöltés...

Adventi dekoráció: Rendhagyó karácsonyi ajtókoszorú

Idén rendhagyó módon egy olyan adventi ajtókoszorút készítettem, ami inkább hangulat töredékeket akar sugallni a karácsonyunkról, mintsem megfelelni a konvencióknak.  Ezért aztán van itt selyem, csipke, rénszarvas, hópihe és egy fenyő csúcsdíszt formázó csillag, de fenyőág nem került rá, pedig higgyétek el nagy volt a kísértés.


Míg a selyem hófehér, addig a csipke napszítta barna színével ellensúlyozza annak ragyogását. Ezután jött a rénszarvas, ami piros - fehér színeivel már az ajtóban tudatosítja látogatóinkkal, hogy ide az angyal piros - fehér - ezüst karácsonyt próbált varázsolni. Már ami tőle telt: karácsonyfa, terítők, adventi koszorú, ajtódíszek és még egy két apróság formájában. A csúcsdísz és hópihék pedig csak úgy jöttek.

Amire szükségem volt:
1 db hungarocell koszorú
1,5 m fehér selyem szalag (5cm széles)
1,5 m barnás csipke
1 db valamilyen csúcsdíszt formázó dekoráció
1 db piros rénszarvas
3 db hópehely




A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

3 megjegyzés :

Kreatív Kertész írta...

Csecse!!!

Névtelen írta...

Nagyon szép ezt én is elfogadnám
Üdv Csibrák Ildikó

Borbás Ági írta...

Köszönöm. :)