Újság!
Betöltés...

Fürdőszobai ötletek: Talpalatnyi természet


Ökodesign a fürdőszobában annak, akinek a természetből sohasem elég.



Tény, hogy remek érzés a finom, puha mohaszőnyegen sétálni és az is tény, hogy ezt elég ritkán tehetjük meg. Még annak sem egyszerű, akinek van kertje, hiszen a moha egyébként üldözendő dolog, főleg a gyepről. De most már semmi sem áll az útjába annak, aki minden reggel és este zuhanyozás után mohaszőnyegen szeretné pihentetni fáradt talpát. Egy svájci tervező álmodta meg ezt a fürdőszobai kilépőt, melynek újrahasznosított műanyagból készült vázába erdei moha ültethető. Kellemes lábnak, szemnek és léleknek egyaránt.

Még több fotó, lakberendezés, építkezés és kert a www.otthonteremto.hu-n

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

3 megjegyzés :

Szilvi írta...

Ez hihetetlen! :) A moha bírni fogja? Egyszer próbálkoztam "beltéri mohatartással", de gyorsan megbarnult, és ki kellett vinnem.
Csodálatos lenne egy ilyen szőnyeg.

Kreatív Kertész írta...

Nekem bizarr... Inkább boszicipők műanyagból :)

Ildi írta...

Ez inkább csak egy kreatív ötlet, mint ténylegesen megvalósítható és használható termék. Ha belegondoltok, sem a föld, sem a moha, sem az esetleg megjelenő állatkák nem a fürdőszobába valók. Olyan ez, mint a divatbemutatók ruhái: jól néznek ki, álmodozunk róluk, de végül mégsem vesszük fel őket a munkahelyünkre.