Újság!
Betöltés...

Indiánsátor zöldfal borítással


Ha van kerted, akkor az bármekkora is, osztozni kell rajta a család összes tagjának.

Amíg a gyerekek kicsik, addig a család sok mindenről (például: virágágyásokról, stb...) lemond a kertben, de egy ilyen sátorral szinte mindenki kívánsága teljesülhet.

Egyik oldalról ez egy tökéletes bunker, ahová el lehet bújni a felnőttek elől. Másik oldalról pedig ez egy tökéletes zöld kúp, ami különleges bokorként díszíti a kertet, de elfér egy nagyobb erkélyen is.

Ez a hangulatos belső, a puha párnákkal és a felakasztott lámpákkal azt hiszem engem is becsábítanának egy kis délutáni sziesztára.

Optimistább beállítottságú szülők még abban is reménykedhetnek, hogy egyszer majd a csemete fogja ápolni a vesszősátorra futtatott, vagy épp kaspókban felaggatott növényeket, de én ebben egy csöppet kételkednék.

Bár ki tudja?????

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

2 megjegyzés :

Gabriella írta...

Hú, ez nagyon jól néz ki, meg kéne próbálni megcsinálni! Fűzfavesszőkből már csináltunk hasonlót, csak nem borítottuk be növényekkel, de így sokkal szebb!!! : )

Borbás Ági írta...

Hajrá! Ha már az alapváz megvan, akkor a zöld borítás már csak kreativítás és napfény igény kérdése. Különböző örökzöld futókkal nagyon nem lőhetsz mellé.