Újság!
Betöltés...

Őszi ajtódísz csipkebogyóból


Amikor az őszi termésekről fotókat készítettem, még egészen sok, szép és egészséges gyümölcs volt a bokron. Majd jött az eső, és két eső között szüretelt csipkebogyó mennyiség már igencsak megcsappant. Így sokkal kisebb ajtódíszt sikerült készítenem, mint ahogyan azt eredetileg elképzeltem.

Nem a saját ötletem, de amikor ezt tavaly megláttam, annyira megtetszett, hogy elhatároztam idén én is készítek az ajtóra egy hasonlót.

Még találtam a kamrában, virágostól vásárolt nagyon vékony drótot, amit például masnik készítéséhez használnak. Erre könnyedén fel tudtam szúrni, a még kemény csipkebogyókat is.


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

4 megjegyzés :

Ildi írta...

Remek ötlet, köszönöm szépen, én is megcsináltam. Egyszerű és nagyszerű, nyugodtan neki lehet állni gyerekekkel. Az én 3 éves kislányom csinált egy saját füzért, ami a madáretetőt díszíti. Nagyon büszke rá. Ma, november 9-én - bár már kicsit fonnyadoznak a bogyók - még mindig szép, csodás hangulatot varázsol a kertbe.
BI

Borbás Ági írta...

Az enyémek is fonnyadoznak, de még mindig szép színűk van. Egyelőre maradnak.
A kislányodnak gratulálok! Ismerem az ilyen gyerek büszkeséget, mert az általában anyut is boldoggá teszi.
Majd kukkants még fel, mert lesz még hasonló adventi időszakra is.

Olgis írta...

Nagyon ötletes, és ami fontos, természetes, nem műanyag.

Borbás Ági írta...

Köszönöm. Igazából dekorációimnál igyekszem a kerti újrahasznosításra.