Újság!
Betöltés...

Lila hangulat a kertből

  

Kifejezetten pocsék hangulata volt a tegnapi napnak, és kivételesen az előrejelzés mindezt pontosan jelezte. Így mindenki tudta, hogy mire számíthat a hétvégén. De mégis nehéz elhinni, hogy 2-3 nappal ezelőtt még töltekezhettünk a napsütésben és a melegben, most meg az orrunkat sincs kedvünk kidugni.

Aki ügyes volt, és ideje is engedte, még pénteken kiment a kertbe vagy a szabadba, hogy a nyár végéből egy kicsit elcsípjen.

Ha mégsem sikerült kihasználni az utolsó nyárvégi napokat, akkor talán ezen a borús napon, remélem jobb kedve derít minket ez a kis lila fotógyűjtemény.

Ezek mindegyike fantasztikus szép őszi dekoráció lehet a kertben, vagy a házban is.
Az illatpárnákhoz száraz napon kell leszedni a szirmokat, amikor kinyílnak a levendula virágok. Utána már csak azt kell eldönteni, hogy szekrénybe, ágyneműtartóba vagy polcra tesszük.

A díszkáposzta az asztalon, egy jól megválasztott kaspóban ugyanolyan hangulatos, mint kint a kertben, mondjuk a teraszágyásban.



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :