Újság!
Betöltés...

Egy elvarázsolt kert ablaka


Idén elhatároztam, hogy különböző dekorációkkal fogom csinosítani a kertemet. Végülis nálunk senki nem szól bele, hogy mit alkotok, de a munka nagy része is rám marad. Valamit, valamiért.

Ezeket az ötleteket az élet hozza magával. Egy - másfél hónappal ezelőtt lomtalanítás volt a környékünkön. Idáig egyszer sem sétáltam ilyenkor körbe, hogy turkáljak mások kidobott dolgai között, de most a kertbe kerestem valami használt, viszont a kertben kinccsé varázsolható tárgyat.

Teljesen véletlenül, a kupacok szétdobálása nélkül rám kacsintott egy képkeret. Igen csak ramaty állapotban volt, és van is (a lakásba sosem raknám be) de a jelenlegi környezetében fantasztikusan megszépült.

 A jelenlegi állapotról, íme néhány kép. Azonban a későbbi terveim szerint e képkereten keresztül egy varázslatos világba pillanthatnánk be egy tükör segítségével. Ugyanis a tükör olyan szögből mutatna nekünk egy képet a kertről, ahonnan sosem látjuk. A tükör mindig torzít, hol szebbet, hol csúnyábbat mutat nekünk a való életről, de sosem a teljes valóságot. Valami olyasmi ez, mint amikor fejjel lefelé tekintünk végig a szobánkon. Valahogy mások az arányok, és a fények, pedig minden tárgy ugyanott van, és ugyanakkora.

Ám ezek a jövő tervei, a jelenlegi birodalom a képeken látható.

 
 

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

2 megjegyzés :

Krisztina írta...

nagyon tetszenek ezek a képek-) absz rusztikus for me-)

Borbás Ági írta...

Remélem, majd a tavaszi virágos megoldása is tetszeni fog neked.