Újság!
Betöltés...

Szavazz, ha tetszik!


Bár a blogom még nem régóta működik, ennek ellenére nagy lelkesedéssel írogatok, és fotózok a különböző témakörökben. Már kezd kirajzolódni, hogy milyen stílusú és hangulatú blogot szeretnék létrehozni a későbbiekben.


A HVG idén is meghirdetett egy blogversenyt különböző témakörökben. Mivel a verseny kiírásakor indítottam el a saját blogomat, ezért csak most gondoltam úgy, hogy talán benevezhetném erre a versenyre. Nem hagytam magamnak sok időt, ugyanis 23-án zárul a szavazás.

Ha tetszik a blogom, és ha Te is úgy gondolod, hogy ezt a három témakört (KERT, GASZTRONÓMIA, DEKORÁCIÓ) lehetetlen és teljesen felesleges különválasztani, mert így együtt is alkothatnak egy egészet, akkor szavazz rám a lenti linken keresztül.
A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :