Újság!
Betöltés...

Egy üvegház, mint családi nappali

Ehhez az 1800-as évek vége felé épült épülethez egy plusz családi teret szerettek volna hozzáépíteni, ami megnyújtja a rövid skandináv nyarat és egy közös térbe tereli a család apraját-nagyját.



Keya és Daniel számára a régi angol üvegházak adták a mintát ehhez a plusz nappali-kialakításához. Téglafalak és szépen osztott üvegtáblák jellemzik a kényelmes téli-nyári szobát.

A tervezőjük véleménye szerint, ha ekkora hely nem is áll rendelkezésedre, akkor kicsiben is megvalósíthatod, csak néhány lényeges elemnek kell biztosítanod a helyét.

Tudnod kell, hogy mikor és milyen funkciókra szeretnéd használni ezt a teret. Egy kényelmes pihenősarok, ami lehet egy kanapé, egy ágy vagy egy asztal néhány székkel, tökéletes feltöltődést biztosíthat a mindennapokban. Néhány növény - ami szereti a üvegház klímáját - pedig az esős, vagy épp a hűvösebb őszi, tavaszi napokon is kellemes nyári hangulattal burkolja be a teret.

Néhány részlet:









Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél mindig frissen értesülni róluk, akkor Kövess minket a Facebook, az Instagram, Pinterest vagy TikTok oldalunkon.
Köszönöm, ha megosztod az ismerőseiddel.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :