Újság!
Betöltés...

Dekor&Mentha cikk a Nők Lapja Kert különszámban

Ma egy különlegesen jól sikerült kertújságot szeretnék nektek bemutatni. Természetesen nem azért állítok ilyeneket mert tőlem is találtok benne cikket, hanem azért, mert amikor kinyitottam és elsőre végig lapoztam, rögtön az jutott eszembe, hogy pont erről, meg erről, meg erről, meg erről szerettem volna Nektek még idén írni. Sőt van olyan, amiről már írtam is, de természetesen a jó dolgokat sohasem lehet elégszer kihangsúlyozni.


Ha kíváncsiak vagytok a Kerti Napló blog írójának csodás angol kertjére, Bálint gazdával készített hangulatos interjúra, a Balatonalmádiban Megyeri Csaba által megálmodott és nyáron bejelentkezésre látogatható Egzotikus kertészetre, vagy Budapest eldugott mesekertjeire, akkor már érdemes belelapozni.

De találhatsz itt a mindennapi kertészkedés során használható információkat is a paradicsom illetve a levendula termesztéséről, a magaságyás építéséről és a mediterrán gyümölcsök gondozásáról is.

Természetesen ez utóbbi cikk egy tömörített és jól áttekinthető változata az eredetinek. Nagyon köszönöm a Nők Lapjának és Papp Noéminek, hogy ilyen csodás cikk készült belőle.
Olvassátok és forgassátok sok szeretettel!




Ha tetszett, akkor olvass bele ebbe is:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

2 megjegyzés :

Olgis írta...

Biztosan jó cikket írtál!El fogom olvasni.

Borbás Ági írta...

Köszönöm Olgi néni. :))
Majd egyszer a teljes cikket is felteszem, de az nem mostanában lesz...