Újság!
Betöltés...

Dekor&Mentha kert - Ilyen volt 2021

Milyen volt a 2021-es év?
Hát ahhoz rá kell menni a Netflix csatornára és meg kell nézni az erről szóló filmet.



Milyen volt a 2021-es év a Dekor&Mentha kertben?
Majdnem olyan, mint a Netflix filmben...
Egyik pillanatban fulladsz a nevetéstől és másik pillanatban pedig lélegzet visszafojtva várod a folytatást, mert minden ott állt meg ahol van és attól tartasz nem mozdulnak a dolgok többet.

Bármennyire is akartuk volna, ebben az évben az események olyan sebességgel pörögtek körülöttünk, hogy néha csak kapkodtuk a fejünket. Vajon még a részesei vagyunk a történéseknek vagy csak kívülről szemléljük?

 Még szerencse, hogy a nyár kezdetével mintha egy kis időre megállt volna ez a rohanás és ekkor úgy tűnt, hogy hozzánk is megérkezik a titkos kertek varázslata, amely oly régóta papíron hevert a fiókomban.
Ám úgy gondolom a megvalósítás minden esetben egy hosszú folyamat része, amely akár akarjuk akár nem, csak türelemmel tárul a szemünk elé.

Úgy gondoltam pár kedvenc fotómat összeválogatom itt a bejegyzésben és ha van kedved, akkor nézd meg a nektek készült videóban, mire jutottunk az elmúlt két évben.

Csupasz kertből virágzó napsütötte paradicsomi kert!

Előkert






Vágott virágágyásaimnak raklapmagasítóból készült magaságyásai


Rózsák a kertben

(a teljesség igénye nélkül)







Hátsó kert






Virágok a kertben





Köszönöm, hogy velünk tartottál ebben az évben.
Nagyon Boldog és Kertészkedésben Gazdag Új Évet Kívánunk Neked 2022-ben!



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :