Újság!
Betöltés...

Dekor&Mentha Ajándékutalvány és a karácsonyi készülődés

Ahogy közelednek az ünnepek egyre inkább az idő szorításában érezhetjük magunkat.
Amikor a munkahelyi, a gyerekek iskolai, óvodai és egyéb elfoglaltsága mellett még a tökéletes karácsonyi hangulatot is megpróbáljuk megteremteni az otthonunkban családtagjaink számára.

Dekor&Mentha Ajándékutalvány

Talán az idei év nem kell, hogy ennyire őrült tempóban hajtson rajtunk keresztül. Lelassulva érdemes végiggondolni az évet és mind azt a jót, ami velünk történt. Előkeresni azt a jól bevált karácsonyi hangulatot, ami ilyenkor mindenkit át szokott járni. Nehéz az idei év eseményei után ezt könnyedén megtennünk, de szükségünk van rá, mert pihenésre és ünnepelésre vágyik ilyenkor a lelkünk. Éreznünk kell a szeretetet, az ünnepi hangulatot, a ragyogást vagy épp az ünnepi szépség meghitt egyszerűségét.

Ha ezt a konyhánkban tudjuk átélni sok tányér sütemény elkészítése közben vagy az otthonunk feldíszítésekor, akkor tegyük azt. Ha viszont valakinek a kertje jelenti az örömteli kikapcsolódás helyszínét, akkor öltöztesse díszbe a kedvenc zöld otthonát és érezze meg ott az ünnep meghitt pillanatait.

Ez utóbbihoz találtam ki számotokra egy fejtörés mentes ajándékozási ötletet😍

Amikor nem az ajándékok utáni rohangálás és bevásárlás tölti ki az időtöket, hanem a családod és a közösen megélt értékes pillanatok lehetnek az adventi készülődés legfontosabb mozzanatai. Mert nem csak nekünk, hanem néhány rokonunknak és barátunknak is a kert jelenti a szenvedély forrását. Hát, akkor lepjük meg karácsonyra egy kerti ajándékkal.




Ezt az összeget az ajándékozott részletekben is le tudja vásárolni a webáruház termékkínálatából.
Így saját maga döntheti el, hogy mire van szüksége a kertjében. Egy madáritatóra, egy madáretetőre, egy metszőollóra, egy kötényre vagy esetleg a pár hónap múlva frissítésre kerülő csodás virágmagok / vetőmagok valamelyikére. Válogasson a kertrajongó rokon vagy barát saját maga kedvére és ne neked keljen törni a fejedet helyette.


Kívánunk neked és családodnak kellemes ünnepi készülődést!






A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :