Újság!
Betöltés...

Virághagymák a kertben

Ismét szépséges virághagymák lepték el a Dekor&Mentha Shop oldalát.


A nyár egy olyan időszak a kertészkedésben, amikor nem csak a szüretelésről illetve a kártevők és gyomok eltávolításáról kell gondoskodnunk, de a nyugalmas nyári délutánokon egy kis hűsítő limonádét kortyolgatva vagy egy kis jeges teát kanalazgatva megtervezhetjük a jövő tavaszi kertünk látványát is.

Az elmúlt napokban ilyen terveket szövögettem én is, miközben egyik csomag került fel a másik után a webáruház oldalára.

Nagyvirágú Telt Nárcisz Mix

Nárcisz mezőről mindig is álmodoztam. Most pedig úgy gondolom, hogy végre itt a lehetőség, hogy ezt meg is valósítsam. A különlegességek egyre inkább csábítanak egy újabb nárcisz fajta kipróbálására.















Pasztel Tulipán Mix - XXL csomag
Pasztel Tulipán Mix - XXL csomag


A tulipán válogatások olyan lehetőségeket adnak a kezünkbe, amelyekkel különleges hangulatot varázsolhatunk a tavaszi kertünkbe. Érdemes megtervezni velük egy - egy sarkot, virágos ágyást vagy cserepest fókuszpontokat.











Koratavaszi hagymás virágokkal színesebbé tehetjük az akkor még csupasz bokrok és fák alját,vagy    kisebb cserepekbe ültetve a bejárati ajtóhoz csábíthatjuk a tavasz színpompás ünnepét. Ezek a kis apróságok mindig mosolyt tudnak csalni az ember arcára egy tél végi reggelen vagy délutánon, amikor még alig találni virágokat és színeket a kertekben, mi pedig ennek ellenére vagy éppen ezért percről-percre figyeljük, hogy hogyan éled a természet a  közvetlen környezetünkben.

Lila - Fehér Díszhagyma Mix




Díszhagymákat ki nem hagynám a kertjeinkből. Számomra a tulipánok után az egyik legkedvesebb hagymás virágok közé tartoznak. Akkor kezdenek el virágozni, amikor a tulipánok és a nárciszok már épp végeztek a virágzással, de az évelők még nem indultak be. Kék labdáikkal tökéletes kis kék és fehér felhőket hoznak létre az épp kibontakozni készülő virágágyások felett.









Velence Bársonya Tulipán Kollekció



A Dekor&Mentha Tulipán Kollekciójában olyan izgalmas szín és forma válogatást igyekszünk összeállítani, ami egy egyedi látványos kompozíciót eredményez a cserepedben vagy a virágládádban.
Minden évben igyekszünk olyan összeállításokat komponálni, amellyel a kertedet különleges fókuszponttá tudod alakítani. 










Gyere nézz szét és válogass kedvedre az idei őszi kínálatunkból!

Dekor&Mentha Shop vásárlás






A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :