Újság!
Betöltés...

Nyári csokor - Fotósarok teszt

Ezt a sarkot mindenképp ki kellett próbálnom.
Nem vagyok valami lelkes felújítós típus és ezt régóta tudom magamról.
Lélekben már a kertet építem és túrom......, de azért haladunk a felújítással is.



Aki most nem tudja, hogy miről írtam az előbb, az kattintson a Dekor&Mentha Instagram oldalára, ahol több információt is olvashat erről a témáról. Ugyanis úgy gondoltam, hogy inkább ott posztolok és írok a költözésünkről és a mini felújításunkról, mert nem tartozik annyira szorosan a Dekor&Mentha irányhoz, viszont a későbbiekben majd meghatározhatja a posztok alakulását és a webáruház fejlődését.

Szóval, régóta szükségem van már egy fotósarokra. Itt pedig nem egyet, hanem legalább hármat alakítottam ki, amelyek majd alkalmazkodhatnak a kompozíciók stílusához és színvilágához.

Micsoda élmény volt (ennyi hónap után) tegnap végre a virágokat a kezembe venni és alkotni valami különlegeset, még ha közben alkonyodott is és ezért kevesebb lett a természetes fény...... 

Elkészítettem a dáliacsokrot, de még szükség volt egy-két izgalmasabb zöld növényre, ezért gyorsan kiszaladtam és kerestem olyat, ami biztosan jól mutat a csokorban. Így került a nyári dália virágcsokorba, a bodza lilás-zöldes és a bugás csörgőfa még zöld színű lampionszerű termése.

Végül pedig annyira megtetszett a látvány, hogy éjszakára is otthagytam. Valahogy vonzódok ezekhez a kompozíciókhoz, ahol a pillanat tünékeny varázsát örökíthetem meg egy vázába rögzítve.

Már alig várom, hogy ilyen festményi dekorációkkal díszítsem tele ezt a kis helyiséget.




Szeretnél mindig frissen értesülni Újdonságainkról? 
Iratkozz fel a blog oldalán, vagy a Facebook oldalunkon a „Követés” funkciónál válaszd a „Megjelenítés elsőként” lehetőséget.

Köszönöm, ha megosztod barátaiddal és ismerőseiddel.



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :