Újság!
Betöltés...

Egyedi Virágmag Kollekció Válogatás Díszcsomagolásban

Idén egy különleges meglepetéssel találkozhattok a Dekor&Mentha Shop oldalán.
Már második éve, hogy a virágmagok bűvöletében tobzódunk és olyan izgalmas újdonságok kerülnek a webáruház polcaira, amelyeknek az igazán fanatikus virágrajongók (köztük én is) alig tudnak ellenállni.


Egyedi Dekor&Mentha Virágmag Kollekciók


Mivel úgy gondolom, hogy ezt a virágrajongást lehet egészen művészi szinten is művelni, ezért az idei évben szeretném megkönnyíteni a kezdő virágrajongóknak és a színárnyalatok iránt elkötelezett virágfanatikusok számára egy-egy izgalmas virágsaroknak vagy épp az alkalmi virágcsokrokok kialakításának a lehetőségét.

A webáruház oldalán találni fogsz díszcsomagolású Dekor&Mentha Virágmag Kollekciókat, amelyek egyedi  összeállításúak és egyelőre csak nálunk vásárolhatóak meg.

Mivel sok esetben a magok más - más vetési módot igényelnek, ezért a virágmagokat nem kevertük össze. A weboldalon található információk alapján te magad döntheted el, hogy miként neveled fel a virágpalántáidat. Tálcára vetve a magokat, már palántaként megerősödve kerülhetnek ki a végleges helyeikre.

Díszcsomagolásának köszönhetően ajándéknak és ünnepi alkalmakra is kíváló meglepetés lehet.


Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél mindig frissen értesülni róluk, akkor iratkozz fel a blog oldalán vagy a Facebook oldalon a "Követés funkciónál" válaszd a  "Megjelenítés elsőként" lehetőséget.
Köszönöm, ha megosztod az ismerőseiddel.



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :