Újság!
Betöltés...

Virágok az égből

Rajongok azokért az ötletekért, amelyek csak úgy kiragadnak a szürke hétköznapokból és egyszerűségükkel valami olyan csodát hoznak létre, amitől nehéz elszakadni, mert érzelmek és emlékek áradatát indítják el bennünk.



Már láthattatok hasonló alkotásokat itt a blogon, és én újra és újra elvarázsolódom tőle.
Rebecca Louise Law, aki az egyik legismertebb függővirág-dekoratőr, neves cégeknek készít emlékezetes és illatos dekorációkat.
Talán a gyerekkori végtelen virágos mezők emléke inspirálhatja olyan művek megalkotására, ahol a vágott virágok fejjel lefelé lógnak a mennyezetről és színpompás szirmaikkal élettel töltenek meg bármilyen unalmasnak tűnő teret is. Mindenesetre a fejünk fölé lógatott virágmezőkkel vagy virágszőnyegekkel egy olyan különleges hatást ér el, amitől nehéz szabadulni. Még jóval a fotó látványa után is sokáig ez a kép jár az eszedben, és a kérdések:

Vajon milyen lehet alatta sétálni?
Vajon milyen lehet az illatuk?
Vajon meg tudnám unni a látványát?
Ez utóbbira már most tudom, hogy NEM a válaszom!

Rózsafüggöny


6000 db kerti virág.


Egy interaktív dekoráció a 2013-as Chelsea virágkiállításról.
Sétálj keresztül a lassan száradó virágfüggönyön!


Rózsák - 2013


Virágos kert - 2014London Kertészeti Múzeum: "Virágok és Divatok" kiállítás


Kék és zöld hortenziák hullanak az égből.



Képek forrása: Rebecca Louise Law




Ha tetszett, akkor olvass bele ezekbe is:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :