Újság!
Betöltés...

Dekor&Mentha Shop Őszi Virághagyma Kínálata

Elérkezett az őszi ültetésű virághagymák ideje.


Talán meglepő a fenti kijelentésem, de a rutinosabb kertrajongók már tudják, hogy ahogy elvirágoznak a tavaszi kedvenceink, szinte már el is kezdődik velük a munka, majd a tervezés.
Ugyanis ez az az időszak, amikor már érdemes végig gondolni a jövő tavaszi ágyásokat. Milyen újdonságokat szeretnénk jövőre a kertünkben felfedezni? Miből szeretnénk többet látni? Hol és milyen színekből / virágokból volt most tavasszal üres folt a kertben?


Ha ezekre a kérdésekre már tudjuk a választ, akkor már el is kezdhetjük a tavaszi kertünk terveinek részletes előkészítését.Akár színek szerint is kombinálhatunk, de a formák vagy a virágok egyéni megjelenése is döntő választási szempont lehet.

A Dekor&Mentha Tulipán Kollekciók egy exkluzív összeállítás mindazok számára, akik szeretnek játszani a színekkel és a különleges formákkal a kertben is. Ezek a tulipánok olyan izgalmas színvilágot visznek a kertekbe, vagy - akár cserepekbe ültetve - a teraszokra, amelyek az átlagos tavaszi színvilágtól kissé elütnek, de mégis pont ettől olyan csábítóan káprázatosak. A elmúlt években már több helyen is bizonyítottak látványos együttesük szépségéről, amely csak megerősíti azt, hogy neked is lehet különlegesen szép a tavaszi virágpompád.

De az idei kínálatban bőven találni vegyes összeállításokat szebbnél-szebb virágokból társítva.

Milyen szempont szerint érdemes válogatni belőlük?

  • Kora tavaszi virágzás a kertekbe
  • Alacsony talajtakarók a későn nyíló bokrok alá vagy a magasabb hagymás virágok közé.
  • Tulipánok utáni virágos átmenet a nyárba.
  •  Színkontraszt kialakítása tavaszi hagymás virágokkal.


Most pedig jöjjön néhány tipp!

Díszhagymák

Ezek a kék / fehér virágfejek magasan díszítenek a virágzó ágyás felett. Botanikai Nárcisz Mix

Az idei tavasz nagy kedvence volt ez az összeállítás. Szinte folyamatosan nyíltak a szebbnél - szebb és különlegesebbnél-különlegesebb nárciszok. Alig lehetett velük betelni.

 

Teltvirágú Nárcisz Mix

Aki szereti a sütemény dekorációra hajazó habos virágfejeket, annak ezt a fajtát különösen ajánlom.

Dekor&Mentha Exkluzív Tulipán Virághagyma kollekciók

 Vintage Tulipán Kollekciók

 

 Selymes Konyak Tulipán KollekcióMadame Tulipán KollekcióÉs íme néhány különleges kedvenc

Gyöngyikék


Virághagyma Lasagne összeállítások
A Dekor&Mentha Shop további őszi ültetésű virághagyma kínálatát itt találod.

Dekor&Mentha Shop vásárlás


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :