Újság!
Betöltés...

KIKA karácsony - Fahéj, Vanília, Puncs és Gránátalma színekben

Bár az elmúlt hónapok szinte a tavasz illúzióját keltették, ám most mégis szép lassan bekúszik a karácsonyi hangulat a kertjeinkbe és a minden napi gondolatainkba, akár akarjuk, akár nem.

Egy kis piros a zölddel, esetleg fehér az ezüsttel, vagy a barna egy kis bíborral, arannyal. És már rögtön hatalmába kerítheti az ünnepi hangulat még azokat is, akik idáig félrepakolták ezt az érzést.



Igazából szerintem nem is érdemes félrepakolni, mert a karácsony és a vele járó előkészületek olyan ünnepi pillanatokba tudja öltöztetni az otthonunkat, kertjeinket és szívünket, amelyekre kevés másik ünnep képes. 

Segítségként az idei KIKA karácsony pillanataiból válogattam nektek egy kis csokorra valót, amit itt, tényleg csak pár fotónyi inspirációnak szánok. Mert nehéz volt ám kiválogatni, ebből a sok - sok szépségből csak egy - két dekorációt.

Ezek a képek elsősorban beltéri karácsonyi hangulat megteremtésében segédkezhetnek, ahol szintén találhatsz pár növény-tipp dekorációt, de főként a színek és harmóniák összehangolásában nyújthatnak segítséget.




Bronz Allium

Ezüst Allium (díszhagyma) és Papaver (díszpipacs)

 
Fotók: KIKA


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

2 megjegyzés :

Monika írta...

Az első a kedvenc: szürke bordóval.:)

Borbás Ági írta...

Nem csoda, tényleg varázslatos hangulata van. :)