Újság!
Betöltés...

Country Flower Workshop - Virágcsokrok a kertedből

Emlékeztek még a pár héttel ezelőtt készült kerti virágos kompozícióinkra?
Úgy tűnt, hogy nem csak Mónika és én élvezzük ezt a közös munkát, hanem nektek is tetszenek az alkotásaink, amelyek egyszerű kerti virágokból készültek.


Láthatóan ez az a műfaj, amit idehaza csak szenvedéllyel és sok-sok türelemmel tud megtanulni egy amatőr virágszerető. Ezért mi elhatároztuk, hogy egy workshop keretében átadjuk nektek azt a tudást, amire minden kertrajongónak vagy virágszeretőnek szüksége lehet, ha csokrokat és/vagy virágos kompozíciókat szeretne készíteni saját kerti növényeiből.


Ahogy nekem is szenvedélyem a virágos kert, úgy Halmos Mónikának is. Míg én ágyásokba rendezem a virágokat, addig Mónika fantasztikus finomságokat főz belőlük. Most pedig úgy tűnik, hogy megtaláltuk a közös nevezőt, amire csak hab a tortán Mónika virágkötészeti végzettsége és abszolút jártassága ebben az izgalmas, könnyed stílusban, amit mi inkább nem fordítottunk le és meghagytunk: "Country Flower Workshop - Virágcsokrok a kertedből" címmel.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet és szívesen elsajátítanád tőlünk a virágkötészeti alapokat illetve  segítséget szeretnél kapni tőlünk a virágok összeválogatásához, akkor gyere és töltsd velünk az első Advent előtti szombat délelőttödet.
Ez a nap remek alkalom lesz arra, hogy készítsünk két teljesen rendhagyó, ám mégis kertünk növényeihez igazodó adventi virágos dekorációt. 

Amit hozz magaddal:
  • Füzet és toll - a jegyzeteléshez
  • Kedvenc metszőollód
  • És a virágok iránti lelkesedésed...

Amit mi adunk:
  • Egy átfogó képet a felhasználható kerti virágokról / növényekről
  • Virágkötészeti alapok
  • Gyakorlati lehetőségek
  • 2 db saját készítésű virágos, adventi kompozíció (tanfolyam végén hazavihető és karácsonyig élvezhető)

Mindez mikor, hol és mennyiért?

Időpont: 2015. november 28. (szombat) 10 - 13 óráig

Helyszín: Corvin Művelődési Ház - Erzsébetligeti Színház 
1165 - Budapest, Hunyadvár u. 43/b

Ár: 11.900,- Forint
          ami magába foglalja a 2 db saját készítésű (ám profi irányításával készített) virágos,
          adventi kompozíciót is.

Jelentkezési határidő: 2015. NOVEMBER 19. 20h


Ha megtetszett ez a különleges lehetőség és szeretnél tőlünk tanulva 2 db adventi dekorációt készíteni, akkor kérlek, mielőbb jelezd ezt nekünk!

FONTOS!
Mivel a csoportlétszám korlátozott, ezért CSAK előreutalással tudod biztosítani a helyedet, amit az alábbi bankszámlaszámra neveddel és a Country Flower Workshop megnevezésével tudsz személyessé tenni.

Számlaszám: 10918001-00000027-11770003
Számlatulajdonos: Ipont Ingatlan Kft. 
Megjegyzés: Név + Country Flower Workshop

Üzenetben a (oldalsáv) következő adatokat írd meg nekünk:
  • Számlázási cím
  • Postázási cím (ahová a számlát küldjük)
  • Telefonszám (Kapcsolat felvétel és -tartás céljából)

Ha még nem tudtál dönteni, akkor példának íme, néhány link, hogy milyen virágos kompozíciók elkészítésére leszel képes te saját magad ezen a workshop-on, és később majd otthon is:




    A szerző: Borbás Ágnes

    A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

    Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

    0 megjegyzés :