Újság!
Betöltés...

Adventi Naptár - Csak természetesen!

Aki adventi naptár ötletekért böngészi az oldalt, az biztos rábukkant már egy - két régebbi ötletemre (Adventi naptár csizmácskákkal, Adventi koszorú).

Az eddigiekkel ellentétben, idén egy teljesen természetes színvilágú és téli kerteket idéző adventi naptár ötletet szeretnék nektek bemutatni. Amihez nem kell nagy előkészület, de mégis mindenki első ránézésre tudja, hogy aki rendelte a Mikulástól, az jóban van a természettel és a növényekkel. ;)


Forrás: The Lane's End

Szükséged lesz hozzá:
  • furnérlemezre (kb.: 75 x 50 cm)
  • zsákvászonra (1 fm)
  • kapcsozó gépre
  • örökzöld ágakra (a kertből)
  • Lila bogyó dekorációkra (hobbi bolt)

Első lépésként mérj, majd vágj ki 24 db téglaformát a zsákvászonból, amelyek mérete lehetőség szerint: 20 cm széles és 10 - 12 cm magas.

Ezeket hajtogasd egy 7 x 7 centiméteres négyzet formájú zsákocskává.

Nagyjából 3-4 db tűzőkapocs elegendő egy darab zsákocska rögzítéséhez.


A zsákocskák elhelyezésénél érdemes a szabályos minták mellett letenni a voksunkat, mert így messziről is nézve biztos sikert érhetünk el. Ha a háromszög (fenyő) formánál maradunk, akkor csak arra kell ügyelni, hogy a sorok megfelelő távolságban kövessék egymást.

1
11
111
111
1111
11111
111111


És addig is, amíg a Mikulás telepakolja mindenféle meglepetéssel az előkészített batyukat, érdemes feldíszíteni néhány tiszafaággal (ami igen sokáig és jól bírja a gyűrődést víz nélkül is), illetve a színes dekor gyöngyeinkkel.

Forrás:The Lane's End


Jó készülődést és adventi hangolódást kívánok nektek az elkövetkező hetekre!

Ági


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :