Újság!
Betöltés...

Nyomtatható botanikai illusztrációk!!!

Egy régebben a Facebookon kiposztolt virágmontázs - amit egy biokozmetikai boltban fotóztam - jól láthatóan nem csak az én fantáziámat indította be.


Mivel ezek az illusztrációk csak dekorációként jelentek meg a boltban, ezért akár le is mondhattam volna róluk. Ám ekkor lépett közbe néhány gyűjtemények készítésére alkalmas közösségi oldal világa, ahol valamilyen megérzésre hallgatva elkezdtem egy csokorba gyűjteni a botanikai témájú képeket és dekorációkat. Ha pedig botanikai dekorációkról van szó - ami a gyengéim közé tartozik - akkor láthatóan szinte alig tudom magam leállítani.

Ám minden megszállottságban van valami hasznos és jó dolog, mert végül olyan oldalakat fedeztem fel, amelyeken különböző méretekben letölthető botanikai illusztrációkat találtam. Ráadásként könnyen és gyorsan áttekinthető mindegyik oldal, így nem kell hosszasan keresgélni a lehetséges képforrások között.

A sok színes rajz között fantasztikus hangulatot árasztanak magukból a fekete - fehér illusztrációk is, ezért érdemes azok között is szétnézni.

Jó válogatást és szépséges botanikai falmontázst kívánok mindenkinek!





A képek forrásai a következők:

Botanical Magazine
Botanical Illustrations Orchidaceae
Edward's Botanical Register
Leonardo da Vinci Studies - Nature
Botanical Illustrations

További ötleteket ITT találhatsz.


Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél mindig frissen értesülni róluk, akkor iratkozz fel a blog oldalán, vagy a Facebook oldalon válaszd a „Megjelenítés elsőként” funkciót.

Köszönöm, ha megosztod az ismerőseiddel.


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :