Újság!
Betöltés...

Dekor&Mentha Shop NYÁRI-ŐSZI virághagyma kínálata

És IGEEEEN!!!!
Nagyrészt befejeződött az áruház nyári termék frissítése.


Idén ez nem volt egyszerű menet, de végül elmondhatom, hogy szinte minden termékkörben találni valami újdonságot az áruházban. 

Most kiemelt helyen a virághagymák szerepelnek, ugyanis rengeteg új összeállítás érkezett, ami azt jelenti, hogy változatosabb szín és formavilág jelenhet majd meg a 2016-os tavaszi kertekben. Különösen szép a koráll színvilágú tulipán mix, vagy az izgalmas virágformákkal rendelkező Flavum díszhagyma, de még sorolhatnám.

Ha alaposan átnézitek, akkor találkozni fogtok 4 darab lenyűgöző összeállítással is. Ezek pedig a VIRÁGHAGYMA LASAGNE csomagok. Egyik szebb, mint a másik. Elültetési módban hasonlóak, mint amit a VIDEÓBAN már bemutattam nektek. Ám ezek a szín szerinti összeállítások fantasztikus lehetőségeket rejtenek magukban.

Ha nem csak virághagymákra, hanem kiegészítőkre is vágytok a kertben, akkor nézzetek szét bátran, mert bővítettem az áruházat minden kategóriában. Ilyen például a járdaszegély gyomláló vagy a kerti asztalka és a hozzá illő szék, de megtalálod itt a limonádés üveget és hozzá a szívószálas pohárkát is.

Sőt, lesz idén nyáron egy teljesen új termékcsoport is, ami remélem sok érdeklődőnek nyeri majd el a tetszését.

Nagyvirágú Telt Nárcisz Mix

Fehér Virághagyma Lasagne

Lila / Fehér Rojtos Tulipán Mix

Fehér-Rózsaszín Boglárka

Piros Tulipán Kollekció




A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :