Újság!
Betöltés...

GYERE ÉS JÁTSSZ! - Inspirációk.hu és Dekor&Mentha Shop

Izgalmas játékkal szeretnék nektek kedvet és lendületet adni az idei tavaszhoz.
Anita blogján, az Inspirációk.hu-n tavasz váró nyeremények és egy kérdés vár Rátok, amivel remélem minden kertbarát, vagy kerttel még csak barátkozó kedvet kap a kora tavaszi kertészkedéshez.


Ha a nyár illatos, fűszeres aromáját már most szeretnétek érezni a levegőben, akkor nem kell mást tennetek, csak vessetek el pár szem paradicsommagot vagy bazsalikom magot, és az ablakpárkányotokon hirtelen érzékelni fogjátok az elmúlt évek nyári kertélményeit.

Két féle csomag közül lehet választani, amelyeket én magam állítottam össze. Kíváncsi vagyok, nektek melyik tetszik majd jobban, de természetesen a választ nem nekem, hanem az Inspirációk.hu oldalon feltüntetett e-mail címre kell majd elküldeni.
Ahogyan a kérdésre is a választ, ami még jobban érdekel. Mert nem véletlen, hogy ennyi fajta salátát különleges zöldséget és izgalmas virágmagot találsz a Dekor&Mentha Shop oldalán. Vajon számotokra melyik a legizgalmasabb vetőmag?

Gyertek és játszatok velünk, hogy egy kis napfényt csalogassunk a februárba!



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :