Újság!
Betöltés...

Pozsgás Kávézó

Ami hobbinak indult, mára már komoly üzleti vállalkozássá lett.
Ebben a kávézóban alig találsz helyet a kávéknak és finomságoknak. Szinte minden vízszintes és függőleges felületet ellepnek az izgalmasabbnál-izgalmasabb formájú és színű pozsgások.



Ez a szenvedély 10 évvel ezelőtt kezdődött Peter Loyola-nál és úgy tűnik, hogy sosem múlik el. Eleinte csak ünnepi alkalmak előtt vitte növényeit nővére pékségébe, majd az egyre nagyobb kereslet és az egyre több pozitív visszajelzés hatására megnyitotta Pozsgás Kávézóját. Jelenleg több száz fajta pozsgás között válogathatsz hangulatos és színes boltjában, ahol a szimmetrikus és aszimmetrikus formák felváltva élénkítik egymást.

Ha kedvet kaptál, akkor fogj hozzá és alkoss Te is! 




Forrás

Ha tetszett a poszt, akkor oszd meg ismerőseiddel és kövess a különböző közösségi oldalakon
(Facebook, Instagram, TikTok)

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

3 megjegyzés :

G.Marta írta...

És hol található ez a Kávézó??

Borbás Ági írta...

A honlap alján (forrásként jelöltem) található cím alapján rákeresve San Diego és Los Angeles között egy Oceanside nevű helységben. Szóval, egy kicsit messze, de az ötletet itt van és megvalósításra vár... ;)

G.Marta írta...

Köszönöm, tényleg messze van, a megvalósítás sajnos reménytelen. Imádom a pozsgásokat!!